1/3

Η εταιρία

Η επιχείρηση μας με έδρα την Tεγέα Τρίπολης, δραστηριοποιείται στο χώρο των Κουφωμάτων Αλουμινίου και των Μεταλλικών Κατασκευών από το 1971. 

 

Κύρια δραστηριότητά μας είναι τα Κουφωμάτα Αλουμινίου-PVC, Υαλοπετάσματα, Συστήματα Προσόψεων και τα Συστήματα Ηλιακής Ενέργειας (φωτοβολταϊκά) της εταιρίας Schüco, καθώς και οι Μεταλλικές Κατασκευές και κατασκευές INOX ενώ αναλαμβάνουμε και ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

Για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας Μετάλλων σε συνδυασμό με ειδικό software επεξεργασίας κοπής από Η/Υ και διαθέτουμε πιστοποίηση CE.

 

Στόχος και παράλληλα σκοπός της επιχείρησης  μας είναι να προσθέτουμε αξία στους πελάτες μας, προσφέροντας μια πλήρη σειρά αρχιτεκτονικών συστημάτων κουφωμάτων αλουμινίου και ολοκληρωμένων λύσεων, με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, που αντιμετωπίζουν τις εκάστοτε τοπικές ανάγκες και ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις . Να προσφέρουμε σταθερά, προϊόντα υψηλής ποιότητας, που να προσδίδουν αξία στο εταιρικό μας όνομα και να δημιουργήσουν σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρία μας και τον πελάτη.

 

Θα χαρούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής σας και να ομορφύνουμε το χώρο σας.

                                                                                                                                                                                            

                                                                                                                                                                         Βασίλειος Γ.Σιαβελής

                                                                                                                                                                      Ηλεκτρολόγος Μηχανικός